Digicoach begeleiding | De mogelijkheden

   

Digicoach begeleiding

Collega’s die elkaar helpen bij de ontwikkeling van betere digitale vaardigheden is het meest effectief en het goedkoopst, en wordt ook nog als fijnste ervaren. Reden genoeg dat goed aan te pakken. Zoek je manieren om team of afdeling efficiënter en effectiever te laten werken? Wil je betere samenwerking op digitaal vlak? Als je je bezighoudt met dit soort vraagstukken kunnen we je helpen je doelen sneller en op een prettigere manier te bereiken.


Digicoaches zijn vaak onderdeel van de afdeling en de steun voor zijn of haar collega’s op digitaal gebied. Dit is een rol die allerlei uitdagingen met zich meebrengt terwijl je er ook nog “even” je eigen werk naast doet. Ook je collega’s zijn zoals de meeste mensen weerbarstig als het aankomt op verandering.

Een door jou aangedragen oplossing is vaak ook meteen jouw werk. Door je digitale kennis word je vaak gevraagd om het werk van een ander erbij te doen. Het gevolg is dat jij meer werk hebt en je collega er niks bijleert.

Door onze begeleiding krijg je gereedschappen, advies en handvaten waarmee je betere resultaten boekt. Wij begeleiden jou in je rol als digicoach en je collega’s in het inzetten van jouw kennis en ervaring voor de werkzaamheden. Je wijst de weg, je collega’s mogen zelf lopen.

Resultaat

  • Je kartrekkersrol is goed en stevig neergezet
  • Bespreekbaar maken van digitale vaardigheden
  • Een betere rolverdeling tussen de digicoach en de collega’s
  • Samen effectief inzetten van (bestaande) digitale middelen
  • Weten waar je je informatie vandaan kan halen

 

 

 

 

 

De DigiWeten Methode

Duurzame en blijvende inzichten in plaats van vluchtige knoppenkennis! Een DigiWeet kan zichzelf helpen en verder ontwikkelen. Allerlei nieuwe digitale oplossingen worden een kadootje in plaats van een bedreiging.