Aldo de Beunje - Van Digibeet Naar Digiweet

Maak de stap van digibeet naar digiweet

Aldo de Beunje low res for web Door het wegnemen van angst en onzekerheid en het krijgen van vertrouwen in jouw eigen logica kan iedereen de stap van digibeet naar DigiWeet maken. Ik geef jou (en je collega’s) inzichten, handvaten en gereedschappen om blijvend je digitale vaardigheden verder te ontwikkelen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring met het helpen van duizenden computergebruikers van alle niveaus.

Laat de computer voor jou werken, in plaats van andersom.

digibeet gefrustreerd

Wil je je geen digibeet meer voelen?Boek Digiweten

Frustreren computers jou? Snappen je collega’s, familie en vrienden computers wel? Heb je moeite met de snelle en overweldigende ontwikkelingen in de digitale wereld? Zijn je digitale vaardigheden niet op peil en wil je blijvend inzicht in computers? Wil je leren hoe je de computer voor jou laat werken in plaats van andersom?

Laat mij je helpen om de stap te maken van digibeet naar DigiWeet

Wat anderen zeggen over DigiWeten

 • "Het boek DigiWeten is een grote steun voor mij geweest om door te gaan met het overbrengen van digitale vaardigheden. Ik heb nu behoorlijk wat collega's die zelf met hun digitale tips en trucs naar me toekomen."
  image Edward Baselier Ergocoach en Digicoach
 • “DigiWeten bespaart tijd en is dus goed voor de organisatie. In dit boek laat Aldo, door het beschrijven van praktijkvoorbeelden, zien dat in software altijd snellere manieren zijn om je werk te doen. Maar ook hoe je je NIET druk moet maken als de automatisering het een keer laat afweten. Het boek is nergens belerend en dat is een verademing...”
  image Lisson Dekkers Roostermaker Onderwijsgroep Tilburg
 • "De Beunje schrijft motiverend en geeft een aantal concrete handvatten om digitaal beter beslagen ten ijs te komen. Zijn punt dat iedereen in principe in staat is om zijn digitale vaardigheden te verbeteren en dat daar geen ICT-studie voor nodig is, is overtuigend."
  Madelon D. van Luijk VVAO Leidend netwerk voor ambitieuze, hoogopgeleide, sociaal betrokken vrouwen.
 • "Door het Digiweten boek heb ik een nieuwe kijk op de computerwereld gekregen. Met deze inzichten ben ik op een andere manier met mijn PC aan de gang gegaan en vind ik de juiste knoppen in de verschillende programma's veel makkelijker. Het boek richt zich vooral op de juiste manier van computergebruik waardoor je jezelf de programma's snel eigen maakt."
  Laura van de Spijker Gepensioneerd
 • 1
 • 2
 • 3
Aldo de Beunje
Positie:
DigiWeet baas
Mobiele nummer:
06 2423 1093
E-mail verzenden